Webcoaching

Vårt dyktige team tilbyr følgende webcoachingstjenester:

Fullt kostholdsprogram + treningsprogram

  • 1999,- for 4 ukers oppfølging
  • 3799,- for 8 ukers oppfølging
  • 5399,- for 12 ukers oppfølging

Kun kostholds- eller treningsprogram

  • 1299,- for 4 ukers oppfølging
  • 2499,- for 8 ukers oppfølging
  • 3499,- for 12 ukers oppfølging

Utover dette er det naturligvis også mulig å få personlig trening.

Per Øystein har egne priser og krav til kunder.

 

Trenere

Ptystein

Øystein Andersen, 25

Selvstendig næringsdrivende PT ved Muskelklinikken, avdeling Posthallen i Oslo. Har studert Idretts- og Bevegelsesvitenskap ved NTNU, gjennomført Fitness Grunnkurs, Treningsveileder og Personlig Trener kurs ved NIH, og studerer for tiden fysioterapi ved HiOA.

Jeg hjelper deg gjerne med å sette opp et treningsprogram for å nå dine mål. Webcoachingen vil i tillegg til anamnese og program inkludere all oppfølgingen du har behov for via e-mail og/eller skype. På den måten sikrer jeg at du får svar på alt du lurer på, samtidig som det gir oss muligheten til å gjøre fornuftige endringer underveis der det er nødvendig.

Om du vil trene med meg innebærer det bevisstgjøring av riktig teknikk og bevegelsesmønstre, slik at vi kan bygge en solid grunnmur for effektiv trening. Jeg er opptatt av å møte deg på ditt nivå og sammen ta de riktige skrittene mot en sunnere og sterkere kropp. Enten du trener av helsemessige årsaker, for overskudd i hverdagen eller for å prestere bedre, handler trening i mine øyne om å oppnå resultatene man ønsker.

Som personlig trener er jeg omgjengelig, blid og fleksibel, men likevel streng på utførelse og progresjon, slik at jeg kan garantere deg god fremgang.

«Tren smart og effektivt»

Ta kontakt på oeystein.andersen@gmail.com

 

PTPØ

Per Øystein S. Tovsen, 29

Jeg har jobbet som personlig trener ved siden av studier nå i noen år for Elixia, og trives med hva jobben innebærer og alle mine gode kolleger. Jeg har studert Idretts og bevegelsesvitenskap ved NTNU og videre til master i Idrettsvitenskap ved NIH, samt tatt et personlig trenerkurs ved Akademiet for Personlig Trening. Jeg studerer nå fysioterapi ved HIOA.

Jeg har aldri vært særlig interessert i idrett, men jeg er interessert i trening. Aldri har jeg vært god i idrett heller, og jeg var til dels kraftig overvektig i større deler av oppveksten før jeg kom frem til at den situasjonen ikke var holdbar. Jeg trivdes ikke med meg selv, og følgelig var det ikke noe alternativ annet enn å gjøre en endring. Denne livsstilsendringen er det som ga meg interessen for faget jeg nå jobber med. Følgelig er interessen for ernæring også heller stor.

Om du ønsker oppfølging av meg vil det si både kost og trening. Jeg tar 5000 for 8 uker, deretter 2000 for hver 4. uke utover det. For kunder jeg følger opp over veldig lang tid finner vi gjerne egne avtaler. Jeg vil for begges del ha kontroll på både trening og ernæring, og alt mindre enn 8 ukers oppfølging blir bare tull. All resultatoppnåelse bør man ønske at skal være varig, og det krever kontinuitet over lenger tid enn 4 uker.

Jeg ønsker at de som trener med meg i tillegg til å få beskjed om hva de skal gjøre også forstår hvorfor vi gjør som vi gjør. Jeg er av den oppfatning av at dersom du får eierskap til hva vi gjør øker det motivasjonen til å gjennomføre det på lang sikt.

En god venn jeg har hjulpet en stund vant akkurat overallen i Men’s Physique i NM, og han velger å beskrive meg slik: “Om jeg har litt klisterhjerne når det kommer til trening og kosthold, er han den reneste autisten. Det fins knapt et spørsmål om trening og kosthold han ikke kan svare på.”

petter overall

Dr Petter Orvik Grønningsæter på 1. i overall nå ved NM 2014

Ta kontakt på peroyst@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s